KEIKKALASKU.FI

Laskuta työsi vaivattomasti ilman omaa yritystä.

Ei erillistä rekisteröitymistä!

LASKUTA NYT

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE (23.5.2020)

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Suomen Keikkalasku käsittelee ja tallentaa henkilötietoja GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain mukaisesti.

Rekisterinpitäjä: Suomen Keikkalasku
Y-tunnus: 2883508-5
Osoite: Teollisuuskatu 18 B 5, 00520 Helsinki
Vastuuhenkilö: Lasse Parkkila
Puhelin: +358 44 2448168
E-mail: info@keikkalasku.fi

Suomen Keikkalaskun liiketoiminta ja palveluntarjonta edellyttää tiettyjen henkilötietorekisterien ylläpitämistä.
Henkilötietoja kerätään suoraan palvelumme käyttäjiltä laskutuspalvelun byrokraattisia käyttötarpeita varten, mutta tarvittaessa myös palvelun toimivuuden sekä markkinoinnin kehittämiseksi.
Henkilötietojen keräämiseen käytämme Formstack Forms -tiedonhallintapalvelua sekä Gmail -sähköpostipalvelua.

* Lisätietoja Formstack -palvelusta: https://www.formstack.com/about
* Lisätietoja Gmail -palvelusta: https://support.google.com/mail/?hl=fi#topic=7065107

Käsittelemme, tallennamme sekä tarvittaessa myös tarkistamme palvelumme käyttäjien välttämättömät henkilötiedot tietoturvallisuudesta huolehtien sekä lakia noudattaen.

Suomen Keikkalasku tallentaa henkilötietorekistereihinsä vain sellaista tietoa, jota sen tarjoamien palveluiden toimivuus minimissään edellyttää.
Voit saada omat henkilötietosi tarkastettavaksesi Suomen Keikkalaskulta erikseen niin pyytämällä.
Suomen Keikkalasku ei luovuta kyseisiä tietoja kuin palveluidensa toiminnan kannalta välttämättömille tahoille, kuten esimerkiksi palkanmaksuun, vakuutuksiin ja verotukseen liittyvät viranomaistahot.

Kaikki tallennettu tieto pidetään tallessa niin pitkään kuin se on Suomen Keikkalaskun toiminnan kannalta tarpeellista.
Lain vaatimusten mukaisesti joitakin Suomen Keikkalaskun keräämiä tietoja pidetään tallessa pidempään.Näiden kaikkien edellä mainittujen toimien osalta Suomen Keikkalasku noudattaa niin Suomen kuin EU:n lainsäädäntöä.

Palveluitaan parantaakseen ja liiketoimintaansa tehostaakseen Suomen Keikkalasku kerää myös yksilöimätöntä tietoa palveluidensa käyttäjistä Google Analytics -palvelun avulla, joka on verkkosivujen kävijäseurantaan tarkoitettu palvelu. Palvelu tallentavaa tietoja siitä, kuinka kauan viivyt sivustoilla, mitä kautta sivuille tulit ja mitä linkkejä klikkaat.

* Lisätietoja Google Analytics -palvelusta: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi&ref_topic=2919631


Tietojasi ei luovuteta muille organisaatioille kaupallisiin tarkoituksiin.
Jos et halua verkkosivujemme tallentavan evästetietoja, se on mahdollista kieltää selaimen asetuksissa sivustokohtaisesti tai kokonaan.
Voit myös milloin tahansa poistaa selaimesi tallentamat evästetiedot.

Käyttäessänne Suomen Keikkalaskun internet -sivustoja, annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

Tietosuojan ja evästeiden käyttöön liittyvissä asioissa pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä joko sähköpostitse: info@keikkalasku.fi tai puhelimitse: +358 44 2448168