Tällä hetkellä emme saa automaattisesti verokortteja. Toimitathan siis ajantasaisen verokortin.

Laskutus

Näin laskutat

Laskutus tapahtuu laskutuslomakkeella Luo lasku -napista. Täytä lomake uutena tai vanhana asiakkaana. Lomakkeen täytön ja lähetyksen jälkeen käsittelemme laskutuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ryhmän palkkion laskutus tulee lähtökohtaisesti jakaa koko ryhmän kesken, eikä tulouttaa yhden henkilön kautta.

Palkanmaksutiedot

Jos palkanmaksutietojen muutoksista ei ole ilmoitettu laskutuslomakkeella, niin voit ilmoittaa muutoksista täyttämällä erillisen palkanmaksutiedot-lomakkeen. Uudet asiakkaat voivat täyttää palkanmaksutiedot tällä lomakkeella, jos tietoja ei ole ilmoitettu laskutuslomakkeella (esim. ryhmälaskutuksissa).

Palkkatiedot

Laskutuksen Muistilista

  • Kuka tai ketkä ovat työkeikalla olleet (sinä ja muut samaan laskutukseen osallistuvat)
  • Työpäivä/työpäivät
  • Sovittu laskutussumma
  • Maksuaika (yleisin 14vrk)
  • Laskutettavan tahon tiedot

Miten laskutus etenee?

1.

Tarkistamme laskutuspyynnön ja luomme asiakkaalle lähetettävän laskun sen pohjalta. Lasku lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä asiakkaalle. Jos laskutuksessa on epäselvyyttä tai korjattavaan, niin pyydämme teiltä lisäselvitystä sähköpostitse.

2.

Palkat menevät laskentaan samana arkipäivänä, kun asiakkaan maksu näkyy tilillämme.

3.

Saat palkkalaskelmaviestin sähköpostitse samana päivänä, kun palkkasi on laitettu maksuun. Palkka on tililläsi seuraavana arkipäivänä.

Laskujen käsittely

Voit luoda laskutuksen milloin tahansa. Pyrimme käsittelemään kaikki arkipäivisin ennen 16:00 vastaanotetut laskut samana päivänä, ja tätä myöhemmin saapuneet laskutukset seuraavan arkipäivän aikana. Laskun eräpäivä muodostetaan laskun käsittelypäivän mukaan.

Jos lomakkeen täytössä ilmenee mitään ongelmia, niin olethan yhteydessä.

Asiakaspalvelu
Ma-Pe 10:00-17:00
p. 0400 803 120
info@keikkalasku.fi

*Ryhmälaskuissa muiden kuin laskutuksen tekijän palkanmaksutiedot tulee ilmoittaa erikseen palkkatiedot-lomakkeella, joka löytyy sivuiltamme osiosta Laskutus.