Ajankohtaista

Keikkalasku.fi helpottaa tapahtumajärjestäjän arkea ja mahdollistaa työnteonkaikille

(Shpat Qerimi - VISIO Festival, puheenjohtaja 23.8.2023)

Kuva: Konstantin Kondrukhov

Tapahtumajärjestäjänä minulla on etuoikeus luoda unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä ihmisille eri tilaisuuksissa. Työni vaatii tarkkaa suunnittelua, luovuutta ja ennen kaikkea järjestelyjä – ja juuri tässä Keikkalasku.fi astuu kuvaan. Sallikaa minun jakaa kokemukseni tästä kätevästä laskutuspalvelusta, joka on todellinen pelastus tapahtumien maailmassa.

Kun ensimmäistä kertaa kuulin Keikkalasku.fi:stä, olin innoissani siitä, että voisin helposti hyödyntää osaavaa työvoimaa ilman laskutukseen liittyviä ongelmia. Palvelun avulla voin tarjota työllistymismahdollisuuden myös niille, joilla ei ole valmiiksi omaa yritystä. Tämä avasi uusia ovia, ja toi mukaan raikkaita ideoita, jotka eivät olleet aiemmin mahdollisia.

Koska Keikkalaskun järjestelmä on todella helppokäyttöinen ja asiakaspalvelu on mukavaa sekä asiantuntevaa, minun on helppo ehdottaa palvelun käyttämistä kenelle tahansa keikkatyöläiselle tai yhteistyökumppanille. Palvelun hyödyntäminen ei vaadi mitään ennakkotietoa yritystoiminnasta tai laskutuksesta, vaan kaikki selviää viimeistään ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Näin olemme pystyneet hyödyntämään osaamista nuorilta kyvyiltä ja oman alansa parhailta, vaikka he eivät olisikaan aiemmin tehneet keikkatöitä.

Myös keikkatyöläiset kehuivat palvelua paljon. Hekin kokivat järjestelmän helppokäyttöiseksi ja saivat tarvittaessa tukea asiakaspalvelusta. Suhteessa muihin laskutuspalveluihin tuli erityisesti kiitosta kiinteistä ja selkeistä euromääräisistä palvelumaksuista. Muiden palveluiden kanssa pitää aina miettiä ja laskea kuinka paljon yritys ottaa prosentteina välistä. Keikkalasku on tässä hyvin selkeä: hinta on pienemmissä laskuissa 5€ per lasku ja 10€ per isommat laskut. Useimmiten tämä hinnoittelu on myös työntekijälle muita palveluita edullisempi.

Keikkalasku mahdollistaa myös ryhmälaskujen tekemisen, missä ryhmä lähettää yhdessä yhden laskun ja jakaa palkkion keskenään. Tämä mahdollistaa sen, että voi koota joukon lahjakkaita yksilöitä yhden vastuualueen hoitamiseen. Tämä voi olla esimerkiksi valokuvausta, promootiopalveluita tai vaikkapa yhden lavan hoitaminen festivaaleilla. Tämä ei ainoastaan helpota laskutusta, vaan myös edistää avointa ja reilua yhteistyötä tiimien sisällä. Ominaisuus mahdollistaa sen, että jokainen saa oikeudenmukaisen osuuden ja toiminta on läpinäkyvää. Ominaisuuden avulla on mahdollista myös luoda uudenlaisia tiimejä, esimerkiksi kokoamalla yhteen taiteilijoita ja somistajia, jotka hoitavat laskutuksen yhdessä Keikkalaskun ryhmälaskutuksella.

Keikkalasku helpottaa niin tapahtumajärjestäjän kuin tapahtumien parissa työskentelevän elämää merkittävästi. Hyvän ensikokemuksen myötä tulemme todennäköisesti hyödyntämään palvelua myös tulevissa tapahtumissa!