Ajankohtaista

Voita videokuvauspäivä ledistudiolla! Keikkalasku järjestää arvonnan – yhteistyössä LampFactory.

(Arvonta alkaa 1.2.2024 ja päättyy 31.3.2024)

Keikkalasku järjestää kaikille asiakkaileen arvonnan, jossa on mahdollisuus voittaa kuvauspäivä LampFactoryn ledistudiolla.  

Kuvauspäivä pitää sisältää yhden kuvauspäivän (8h) LampFactoryn ledistudiolla ja kuvaajan kalustoineen (joko videokuvaus tai valokuvaus). Tämän lisäksi palkintoon kuuluu kuvattavan materiaalin editointi (8h).

Arvontaan osallistutaan Facebook-sivuillamme:
facebook.com/keikkalasku/


Arvonnan säännöt:

1. Tykkää Keikkalaskun Facebook-sivusta.

2. Kommentoi Keikkalaskun Facebook-sivulla arvontajulkaisuun, mihin aiot käyttää palkintona olevan promovideon. (Vain yksi kommentti arvontaan osallistuvaa kohden.)

3. Jos et ole vielä asiakkaamme, niin tee laskutuspyyntö sivuiltamme www.keikkalasku.fi, tai ole osallisena ryhmälaskutuksessa arvonnan päättymispäivään 31.3.2024 mennessä. (Kaikki vanhat asiakkaamme täyttävät tämän ehdon automaattisesti.)

4. Palkinto tulee lunastaa 30.9.2024 mennessä.

Voittajan nimi julkistetaan viimeistään 1.4.2024. Julkistus tehdään Facebook-julkaisussa, jossa arvonta suoritetaan.

Usean alan ammattilaiset luottavat Keikkalaskuun - niin myös maskeeraaja Soili Jammeh.

(Tomi Vainikka - Keikkalasku 16.10.2023)

Kuva: Tomi Vainikka

Keikkalasku on monipuolinen palvelu, jota hyödyntävät muusikoiden lisäksi lukuisat ammattilaiset eri aloilta, aina opettajista, rekkakuskeihin ja graafikoihin. Palvelu on saanut paljon kiitosta käyttäjiltä selkeydestä ja helppokäyttöisyydestä ja sen laaja käyttäjäkunta heijastaakin palvelun monipuolisuutta. Yksi näistä monista käyttäjistä on maskeeraaja Soili Jammeh.

"Olen käyttänyt erilaisia laskutuspalveluita jo vuosien ajan. Siirryttyäni eläkkeelle lähihoitajan tehtävistä olen voinut keskittyä enemmän maskeeraajan ammattiini. Aikaisemmin toimin freelancer-verokortilla, mutta laskutuspalveluiden avulla voin nyt myydä palvelujani entistä helpommin", Soili kertoo.

Lukuisista vaihtoehdoista Soili valitsi Keikkalaskun, kun hän sai suosituksen kollegaltaan.

"Kun sain suosituksen kollegalta, siirryin käyttämään Keikkalaskua, enkä ole katunut päätöstä. Se on edullisempi vaihtoehto kuin muut, ja asiakaspalvelu toimii erinomaisesti. Aina kun otan yhteyttä, tuntuu että vastaajalla on vahva ymmärrys mahdollisista ongelmista ja kyky vastata niihin luotettavasti."

Vaikka Soili on tehnyt maskeeraajan töitä jo vuosien ajan, hän ei ole koskaan harkinnut oman yrityksen tai toiminimen perustamista.

"Etenkin kun on tehnyt kahta työtä samaan aikaan, niin olen halunnut keskittyä ydinosaamiseeni. Aikaa ja kiinnostusta yksityisyrittäjyyteen ei ole riittänyt. Kyse ei ole siitä, etteikö oppisi asioita, vaan siitä, että prosessiin uppoaa liikaa aikaa ja energiaa."

Nykyään Soili käyttää laskutuspalvelua jopa viikoittain. Vaikka hän on jäänyt eläkkeelle pääasiallisesta ammatistaan, maskeeraustöitä riittää edelleen.

"En osaa kieltäytyä", Soili naurahtaa. "Joskus teen keikkoja jopa lomani aikana, ellei ole erityisen painavaa syytä kieltäytymiselle. Asiakaskuntani ulottuu yksityishenkilöistä yrityksiin, ja laskuttaminen sujuu kaikkien tahojen kanssa erittäin vaivattomasti."

Soili on myös suositellut Keikkalaskua monille kollegoilleen.

"Olen ehdottomasti suositellut palvelua eteenpäin, ja se kertoo mielestäni paljon. Kun suosittelee tällaista palvelua kollegoilleen, asettaa ikään kuin oman maineensa peliin, ja Keikkalaskun mainostaminen on ollut helppoa."

Keikkalasku.fi helpottaa tapahtumajärjestäjän arkea ja mahdollistaa työnteonkaikille

(Shpat Qerimi - VISIO Festival, puheenjohtaja 23.8.2023)

Kuva: Konstantin Kondrukhov

Tapahtumajärjestäjänä minulla on etuoikeus luoda unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä ihmisille eri tilaisuuksissa. Työni vaatii tarkkaa suunnittelua, luovuutta ja ennen kaikkea järjestelyjä – ja juuri tässä Keikkalasku.fi astuu kuvaan. Sallikaa minun jakaa kokemukseni tästä kätevästä laskutuspalvelusta, joka on todellinen pelastus tapahtumien maailmassa.

Kun ensimmäistä kertaa kuulin Keikkalasku.fi:stä, olin innoissani siitä, että voisin helposti hyödyntää osaavaa työvoimaa ilman laskutukseen liittyviä ongelmia. Palvelun avulla voin tarjota työllistymismahdollisuuden myös niille, joilla ei ole valmiiksi omaa yritystä. Tämä avasi uusia ovia, ja toi mukaan raikkaita ideoita, jotka eivät olleet aiemmin mahdollisia.

Koska Keikkalaskun järjestelmä on todella helppokäyttöinen ja asiakaspalvelu on mukavaa sekä asiantuntevaa, minun on helppo ehdottaa palvelun käyttämistä kenelle tahansa keikkatyöläiselle tai yhteistyökumppanille. Palvelun hyödyntäminen ei vaadi mitään ennakkotietoa yritystoiminnasta tai laskutuksesta, vaan kaikki selviää viimeistään ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Näin olemme pystyneet hyödyntämään osaamista nuorilta kyvyiltä ja oman alansa parhailta, vaikka he eivät olisikaan aiemmin tehneet keikkatöitä.

Myös keikkatyöläiset kehuivat palvelua paljon. Hekin kokivat järjestelmän helppokäyttöiseksi ja saivat tarvittaessa tukea asiakaspalvelusta. Suhteessa muihin laskutuspalveluihin tuli erityisesti kiitosta kiinteistä ja selkeistä euromääräisistä palvelumaksuista. Muiden palveluiden kanssa pitää aina miettiä ja laskea kuinka paljon yritys ottaa prosentteina välistä. Keikkalasku on tässä hyvin selkeä: hinta on pienemmissä laskuissa 5€ per lasku ja 10€ per isommat laskut. Useimmiten tämä hinnoittelu on myös työntekijälle muita palveluita edullisempi.

Keikkalasku mahdollistaa myös ryhmälaskujen tekemisen, missä ryhmä lähettää yhdessä yhden laskun ja jakaa palkkion keskenään. Tämä mahdollistaa sen, että voi koota joukon lahjakkaita yksilöitä yhden vastuualueen hoitamiseen. Tämä voi olla esimerkiksi valokuvausta, promootiopalveluita tai vaikkapa yhden lavan hoitaminen festivaaleilla. Tämä ei ainoastaan helpota laskutusta, vaan myös edistää avointa ja reilua yhteistyötä tiimien sisällä. Ominaisuus mahdollistaa sen, että jokainen saa oikeudenmukaisen osuuden ja toiminta on läpinäkyvää. Ominaisuuden avulla on mahdollista myös luoda uudenlaisia tiimejä, esimerkiksi kokoamalla yhteen taiteilijoita ja somistajia, jotka hoitavat laskutuksen yhdessä Keikkalaskun ryhmälaskutuksella.

Keikkalasku helpottaa niin tapahtumajärjestäjän kuin tapahtumien parissa työskentelevän elämää merkittävästi. Hyvän ensikokemuksen myötä tulemme todennäköisesti hyödyntämään palvelua myös tulevissa tapahtumissa!