Laskuta vaivattomasti ilman omaa yritystä.

LASKUTA NYT

Keikkalaskun käyttäjät esille

Haluamme nostaa palveluamme käyttävien freelancereiden osaamista esille. Esittelemme yksittäisten keikkalaskulaisten lisäksi myös erilaisia ryhmiä kuten bändejä. Haemme jatkuvasti uusia osaajia esittelyyn, joten voit ilmoittaa itsesi mukaan täyttämällä lomakkeen: Keikkalaskun käyttäjät esille
Kuva: Suvi Sievilä Photo/Grafia

Keitä olemme?

Mamyth on uutta ja uniikkia fantasiafolkia. Musiikkimme on vahvaa tanssia etnosoittimien ja modernien soittimien sekä monikerroksisen laulun välillä, ja tekstit kertovat myyttisiä tarinoita vieden kuulijan hypnoottisiin tunnelmiin.

Mitä teemme?

Rakennamme Suomessa uutta fantasiafolkin genreä tähtäimenämme Eurooppalaiset markkinat.

Lisätiedot:

mamythmusic.com
facebook.com/mamythmusik

Miksi käytämme Keikkalaskua?

Keikkalasku on kevyt, luotettava ja loistavasti toimiva palvelu meille!
Kuva: Linus Otsamo

Keitä olemme?

Bilebändi Pilkkuun Asti

Mitä teemme?

Tanssitamme yleisöä erilaisissa juhlissa pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa, esimerkiksi häissä ja yritystilaisuuksissa. Olemme kuusihenkinen, nuori ja energinen bilebändi, ja mukanamme työskentelee ammattiääniteknikko varmistamassa keikan laadun.

Kaikilla Pilkkuun Asti -muusikoilla on pitkä musiikkitausta ja keikkakokemusta löytyy runsaasti. Kun bilebändiin kuuluu tiukka komppiryhmä sekä mies- ja naissolisti, vain pilkku on rajana!

Pilkkuun Asti -bilebändille on karttunut runsaasti tyytyväistä palautetta esiintymisistä mm. valtionvarain- ja opetusministeriöiden pikkujouluissa sekä useissa yksityisissä häissä.

pilkkuunasti.fi
YouTube
Facebook
Instagram

Miksi käytämme Keikkalaskua?

Keikkalasku on edullinen ja helppokäyttöinen. Kaikkien bändin jäsenten tiedot löytyvät jo Keikkalaskulta, joten laskutuksen tekeminen käy nopeasti. Myös palkka maksetaan aina ajallaan ja yhteydenpito toimii!
Kuva: Vill Sander

Keitä olemme?

Hilmapiiri - nuorekas bilebändi Turust!

Mitä teemme?

Me olemme turkulaislähtöinen ammattimuusikoista koostuva bilebändi, ja keikkailemme etenkin hääjuhlissa Etelä-Suomen alueella. Hilmapiiri on perustettu Turun konservatoriossa vuonna 2015, ja vuosien aikana kokoonpano on vakiintunut nelihenkiseksi ja yhteissoitto hioutunut timanttiseksi.

Meiltä taittuu niin perinteinen tanssimusiikki kuin kannat kattoon nostattava bilemusiikkikin, aina asiakkaan toiveet huomioiden!

hilmapiiri.fi

Miksi käytämme Keikkalaskua?

Keikkalasku on edullinen, luotettava ja kätevä! Yhteislaskutus on tehty erittäin vaivattomaksi, ja yhden henkilön on helppo tehdä koko bändin kesken jaettava lasku.
Kuva: Saara Planting

Kuka olen?

Mark Tuomela - Trubaduuri, musiikkiteknologi ja kitaransoitonopettaja.

Mitä teen?

Teen keikkoja trubaduurina esimerkiksi häissä, synttäreillä, yritystilaisuuksissa ja ravintoloissa. Soitan kitaraa ja laulan myös monissa kokoonpanoissa.

Tämän lisäksi opetan kitaransoittoa ja vedän äänentoistokoulutuksia, sekä teen keikkamyyntiä muille esiintyjille.

marktuomela.com

Miksi käytän Keikkalaskua?

Keikkalasku on helppo ja luotettava palvelu. Maksut tulee nopeasti eikä byrokratiasta tarvitse huolehtia. Suosittelen keikkalaskua myös kaikille asiakkailleni.
Kuva: Polina Khanteeva / LovinPhoto (Insta: @_lovinphoto_)

Kuka olen?

Samu Laiho - Uuden ajan trubaduuri ja musiikin moniottelija, musiikkipedagogi, englanninkielisen tietotekniikan insinööri.

Mitä teen?

Suuren osan keikoistani soitan yhden miehen voimin maalla, merellä ja miksei ilmassakin! Maustan esiintymistäni beatboxauksella ja lisäinstrumenteilla, yhteislauluilla ja ajoittain jopa imitaatioilla tai impro-ohjelmanumeroilla.

Otan mielelläni mukaan myös yhden tai useamman kaverin kun iltaan tarvitaan lisää nostatusta ja isompaa kokoonpanoa viihdyttämään juhlakansaa. Useiden satojen kappaleiden suuruinen ohjelmisto taipuu lähes kenen tahansa musiikkimakuun ja kiittävää palautetta on kertynyt jo useiden vuosien ja satojen keikkojen osalta. You name it - I play it!

Musiikin luominen, sanoittaminen, äänittäminen, videoiminen ja laulun lisäksi mm. kitara, rummut, basso ja lyömäsoittimet ovat sydäntä lähellä.

samulaiho.com
youtube.com/c/SamuLaiho
facebook.com/SamuLaihoArtist/

Miksi käytän Keikkalaskua?

Keikkalaskun avulla olen onnistunut minimikuluilla toimimaan palkansaajana ilman tarvetta ryhtyä yrittäjäksi perinteisessä mielessä. Näin vältän enimmät paperityöt ja muut yrittäjyyteen liittyvät hankaluudet ja voin keskittyä musiikin kanssa puuhaamiseen. Keikkalaskun palvelu on ollut toimivuudeltaan ensiluokkaista.
Kuva: Raisa Krogerus

Keitä olemme?

Olemme BadCase, vuonna 2009 perustettu rockaava cover-bilebändi Helsingistä.

Mitä teemme?

Esiinnymme ravintoloissa, häissä, yritysjuhlissa, syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja muissa tilaisuuksissa. Keikkoja on tällä hetkellä takana satakunta.

Ohjelmistomme koostuu tutuista koti- ja ulkomaisista rock- ja pop-covereista. Tällä hetkellä reilusti yli 100 kappaleen listasta saadaan helposti koottua sopivat setit monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten myös erilaisiin teemabileisiin (esim. 80’s rock, suomirock, hard’n heavy jne).

Lisäinfoa ja yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme www.badcase.fi

Miksi käytämme Keikkalaskua?

Keikkojen laskutus hoituu nopeasti ja edullisesti. Olemme käyttäneet palvelua jo vuosien ajan.
Kuva: Ilkka Saastamoinen

Kuka olen?

Heidi Kiviharju - laulaja, laulunopettaja, ääniammattilainen, englantilaisen filologian maisteri, musikaaliartisti.

Mitä teen?

Teen monipuolisesti erilaisia äänialan ammattilaisen töitä kuten: spiikkaus (mainokset ja infot radio/tv, mm. Visa, Momondo, Schweppes jne.), laulu, laulunopetus, kuorojen ja lauluyhtyeiden johtaminen.

Tämän lisäksi teen mm. sovitus-, käännös-, ja kielenkorjaustöitä (ruotsi/suomi/englanti), työstän nettisivuja, levynkansia, artistiesittelyjä, apurahahakemuksia, sekä kappaletekstien sisältökäännöksiä (mm. Oona Kapari, Juurakko, Arosa Ensemble, Mikko Iivanainen, Musta lammas).

Teen myös aktiivisesti keikkoja erilaisten kokoonpanojen kanssa, joista haluan erikseen mainita seuraavat: The Soulsisters, Arosa Ensemble ja Meercatz.

Miksi käytän Keikkalaskua?

Käytän keikkalaskua koska se on luotettava ja hoitaa tehtävänsä nopeasti ja tunnollisesti.