Laskuta vaivattomasti ilman omaa yritystä.

LASKUTA NYT
Arvonta on päättynyt!
Nyt käynnistyy promovideopaketin arvonta uusille ja vanhoille asiakkaillemme. Voit voittaa promovideopaketin oman, tai ryhmänne työn mainostamiseen. Arvontaan voi osallistua yksityishenkilönä seuraavat ehdot täyttäen:

1. Tykkää fb-sivustamme.

2. Kommentoi fb-sivuillamme arvontajulkaisuun, mihin aiot käyttää palkintona olevan promovideon. (Vain yksi kommentti arvontaan osallistuvaa kohden.)

3. Tee laskutuspyyntö sivuiltamme www.keikkalasku.fi, tai ole osallisena ryhmälaskutuksessa arvonnan päättymispäivään mennessä. (Kaikki vanhat asiakkaamme täyttävät tämän ehdon automaattisesti.)

Edellisen arvonnan voittovideo

Arvonnan säännöt ja ehdot

23.10.2020

Suomen Keikkalaskun Promovideo-arvonnan yleiset säännöt ja ehdot

Arvonnan järjestäjänä toimii Suomen Keikkalasku / Parage Oy.

Arvontaan voi osallistua täyttämällä seuraavat ehdot:
1. Tykkää Keikkalasku.fi:n Facebook-sivusta www.facebook.com/keikkalasku.*
2. Kommentoi arvontajulkaisuun, mihin aiot käyttää palkintona olevan promovideon. (Vain yksi kommentti - useamman kommentin jättämällä menettää mahdollisuuden arvonnan voittoon.)
3. Tee laskutuspyyntö Suomen Keikkalaskun sivuilta löytyvän laskutuslomakkeen kautta, tai ole osallisena ryhmälaskutuksessa arvonnan päättymispäivään 11.12.2020 mennessä sivustolla www.keikkalasku.fi.**

*Jos olet jo Keikkalasku.fi -Facebook-sivujen tykkääjä, niin täytät automaattisesti kohdan 1 ehdon.
**Jos olet jo Suomen Keikkalaskun asiakas, niin täytät automaattisesti kohdan 3 ehdon. Laskutuspyynnön tekeminen tai laskutuksessa mukana oleminen edellyttää suomen verokorttia ja sosiaaliturvatunnusta.

Arvontaan voi osallistua 23.10.-11.12.2020. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

Kaikki arvonnan osallistumisehdot täyttävät osallistuvat automaattisesti arvontaan.

Järjestäjä arpoo yhden voittajan osallistujien joukosta. Arvonta suoritetaan maanantaina 14.12.2020 ja voittajan nimi julkistetaan Suomen Keikkalaskun Facebook-sivuilla viikon sisällä arvonnan päättymisestä. Voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti sähköpostitse, ja tarvittaessa puhelimitse.

Jos voittajaan ei saada yhteyttä 21.12.2020 mennessä, niin voittaja arvotaan uudestaan. Uuteen voittajaan tulee saada yhteys viikon sisällä uudelleenarvonnasta, tai arvonta suoritetaan samoin ehdoin uudestaan kunnes voittajaan saadaan yhteys.

Palkinto tulee lunastaa 28.2.2021 mennessä.

Palkinto sisältää päivän aikana (max. 6 tuntia) toteutettavan promovideon kuvauksen yhden miehen voimin missä päin Suomea tahansa, sekä videon editoinnin. Promovideo sisältää tarvittaessa kevyen äänityskaluston käytön. Jos promovideo on esim. studiolive tulee voittajan kustantaa studiosta aiheutuvat kulut itse. Voittajan tulee myös kustantaa mahdollisesti kuvauksista aiheutuvat muut kulut (tilavuokrat ja vastaavat), jos kuvaus toivotaan järjestettävän muussa kuin Suomen Keikkalaskun osoittamassa tilassa. Palkinto on valmiiksi editoitu video (kestoltaan enintään 5min), eikä se sisällä muuta videomateriaalia.

Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Järjestäjä vastaa mahdollisesta palkinnon arpajaisverosta.

Osallistumalla tähän arvontaann osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.